Profile
Commu

Loimua

Hämeenlinna
Työntekijöitä
Liittynyt Commuun

Loimua on tekemässä maailmasta parempaa paikkaa

Commu Blob
6Auttamisen tapahtumaa

Keskustelut ja auttamiset

10Käyttäjien keskustelut yhteensä
6 Mikä on johtanut näin moneen auttamiseen
Auttamisen aika yhteensä

6päivä
2tuntia
0minuuttia

Auttamisen kokemukset

AutettuKissakoti Kattila
deed-image

Keräys löytökissojen hyväksi yhteistyössä Kissakoti Kattilan kanssa.

Loimua järjesti itsenäisyyspäivän aattona suuren keräyksen löytökissojen hyväksi yhteistyössä Kissakoti Kattilan ja auttamisen sovellus Commun kanssa. Keräyksen avulla saatiin kasaan 100 kiloa ruokaa Kattilan löytökissoille sekä herkkuja, hoitotarvikkeita, pesuaineita, liinavaatteita ja petejä. Apukäsinä keräyksen järjestelyissä olivat Loimuan Hanna, Anne, Tuire sekä Karoliina. He iloitsivat auttamisen kohtaamisista ja miten paljon väkeä innostui auttamaan. "Auttamisen tempaus oli meille loimualaisille jälleen hyvän mielen tapahtuma. Saimme henkilöstömme eläinrakkaat henkilöt mukaan tekemään helposti hyvää", kertoo Loimuan viestintäpäällikkö Hanna Sauroja. "Teemme auttamisen tempauksia yrityksenä pari kertaa vuodessa, ja olemme päässeet auttamaan lähialueemme yhdistyksiä jo monella tavalla. Meille tämä on vastuullisuustyötä ihan käytännössä."

Kissakoti Kattilan Tiimi

Suuri kiitos teille keräyksestä ❤️

AuttajaLoimua
Profile
Hanna, Anne, Tuire sekä Karoliina
AutettuParasta Lapsille ry
deed-image

Loimua järjesti ukrainalaisille perheille ja Parasta Lapsille ry:n jäsenperheille kesäkarkelot Hämeenlinnassa.

Loimua järjesti tapahtuman, ruokailun sekä ohjelmaa lähes 100 hengelle. "Tämä oli hauskin päivä Suomessa", ukrainalainen Anastasiia kertoi. Hän tykkäsi ystävineen eniten kasvomaalauksesta ja viirien askartelusta. "En ollut ennen käynyt Aulangolla, tapahtumassa oli paljon kivaa tekemistä minulle, perheelleni ja ystävilleni." Lähes 100 henkeä osallistui asiakkaamme Loimua Oyn, Parasta lapsille ry:n ja auttamisen sovellus Commun kesäkarkeloihin Hämeenlinnassa. Hämeenlinnalaiset ja ukrainalaiset perheet viettivät kesäpäivän yhdessä pelaten perinnepelejä, kokeillen keppihevosrataa ja askarrellen. Musiikki auttoi ylittämään kielimuurin, kun kodassa laulettiin spontaanisti lastenlauluja. Loimuan henkilöstö järjesti kesäkarkeloiden ohjelman, tarjoilun sekä bussikuljetuksen. Loimua ja Commu ovat järjestäneet Hämeenlinnassa jo neljä yhteistä auttamisen tempausta, lastentapahtumista talkoisiin ja keräyksiin. Alkuvuonna auttamisen iltapäivät pääsivät kansalliseen Oikotien Vuoden työelämän vastuullisuusteko -finaaliin. "Auttamisen hyvinvointipäivistä saa voimaa ja iloa työarjen keskellä. Tämä on meille tärkeää ja konkreettista vastuullisuustyötä ja ihmisten auttamista", kertoo viestintäpäällikkö Hanna Sauroja Loimualta. "Parasta päivässä oli tiimini mielestä lasten ilo, nauru, vilpitön ja aito innostus, vaikka ei oltukaan aiemmin tuttuja eikä yhteistä kieltä välttämättä ollut."

Anastasia, Ukrainasta

Tämä oli hauskin päivä Suomessa! En ollut ennen käynyt Aulangolla, tapahtumassa oli paljon kivaa tekemistä minulle, perheelleni ja ystävilleni.

AuttajaLoimua
Profile

Fiilisten keskiarvo

Commu Blob

5Arviota auttamistapahtuman fiiliksestä

Vielä on kehitettävääHyväErinomainen

Keskustelut ja auttamiset

10Käyttäjien keskustelut yhteensä
6 Mikä on johtanut näin moneen auttamiseen