Profile
Commu

Loimua

Hämeenlinna
Amount of employees
Joined Commu

Loimua is making the world better by helping.

Commu Blob
8Help actions

Discussions and helping

10Total user conversations
8Which has led to this many helpings
Total time of helping

7day
14hours
0minutes

Shared experiences from helping

HelpedHämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry
deed-image

Loimua järjesti siivoustalkoot Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistyksessä löytöeläinten hyväksi

Loimuan auttoi raivaamaan ja siivoamaan Rengossa sijaitsevaa Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry:n löytöeläinkotia. "Auttamisesta tulee hyvä fiilis. Tällaisen päivän jälkeen tietää että on tehnyt jotain merkityksellistä ja saanut autettua eläimiä. Tiimissä on mukavampaa auttaa. Saamme enemmän aikaan ja pystymme samalla pitämään hauskaa tiimin kesken." (Tommi, Loimua) "Loimuan väki on ollut äärettömän reipasta, heistä on ollut aivan valtava apu. Minä ja eläimet olemme valtavan kiitollisia, saimme tänään paljon aikaiseksi yhdessä. Ei voi muuta kuin kiittää." Ronja Johansson, Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry.

Ronja Johansson

Loimuan väki on ollut äärettömän reipasta, heistä on ollut aivan valtava apu. Minä ja eläimet olemme valtavan kiitollisia, saimme tänään paljon aikaiseksi yhdessä. Ei voi muuta kuin kiittää!

HelperLoimua
Profile
Helped
deed-image

Loimua järjesti metsäretken lapsiperheille Hämeenlinnassa

Loimuan tiimit järjestivät paikallisille lapsiperheille metsäkylvyn yhdessä Parasta Lapsille ry:n kanssa Hämeenlinnassa Aulangon luonnonsuojelualueella. Loimuan tiimit järjestivät ohjelmaa ja evästä paikallisille ja ukrainalaisille lapsiperheille. "Tosi kiva päivä ja kaikenlaista kivaa tekemistä tehty. Kävimme luontopolulla poikieni kanssa ja pienempi tykkäsi etsiä luonnosta kasveja ja muotoja. Itse näin uusia nähtävyyksiä ja oli kiva kun sain välillä myös istua ja levähtää. (Perheenäiti, 2 lasta)." "Pullat oli IHANIA! Niin meheviä, kiitos niistä. Ja sämpylät olivat maittavia, ne sopivat hyvin metsäretken jälkeen. Kaikki sujui eikä sade menoa haitannut ollenkaan. Kiitos järjestäjille kun teette tällaista! Tämä on tosi tärkeää lapsille ja perheille ja meille isovanhemmille, ettei aina tarvitse itse keksiä. Lapsille tekee myös hyvää tavata uusia lapsia. (Isomummo ja isopappa ja alakouluikäinen poika)"

Hidden user

Kiitos Loimua!

HelperLoimua
Profile

Average of experiences

Commu Blob

7Rate the experience for the helping event

There is still improvementGoodExcellent

Discussions and helping

10Total user conversations
8Which has led to this many helpings